Arabo-Fries te koop

Wens je uw Arabo-Fries te verkopen dan zit je hier aan het juiste adres.

Wat hebben we nodig van gegevens van je paard?

Stokmaat:
Geef ons de grote van het paard in centimeters, zodat geïnteresseerden een idee hebben van de grootte van het paard.

Bloedpercentage Fries, Arabier en ander bloed:
Beschrijf het percentage Fries, Arabier en eventueel ander bloed van het paard, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van de bloedvoering.

Geboortedatum:
Vermeld de exacte geboortedatum van het paard om potentiële kopers te informeren over de leeftijd en rijpheid van het dier.

Pedigree:
Deel de pedigree van het paard, inclusief de namen van de ouders en eventuele bekende voorouders. Dit biedt kopers inzicht in de afstamming en kan hun interesse vergroten.

Goeie foto’s en filmpjes:
Het is van groot belang om kwalitatief hoogwaardige foto’s en filmpjes van het paard te verstrekken, neem desnoods een professionele fotograaf voor paarden. Zorg ervoor dat ze duidelijk, goed belicht en representatief zijn voor het paard. Dit zal potentiële kopers helpen om een visuele indruk te krijgen.

Onder het zadel, mennen opgeleid? Eventueel niveau:
Geef aan of het paard getraind is onder het zadel, of het geschikt is om te mennen en indien van toepassing, het niveau van training. Dit geeft geïnteresseerden een idee van de vaardigheden en mogelijkheden van het paard.

Naam, telefoonnummer, e-mail: Verstrek je naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat potentiële kopers contact met je kunnen opnemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Mail dit alles naar info@eafs.be met als onderwerp: “Rubriek Te Koop: <naam van het paard>”